doe mee aan de scorito

Je kunt per speler punten verdienen wanneer hij bijvoorbeeld scoort, een assist geeft, of wanneer hij (de keeper) de nul houdt. Met de Scorito-app kun je tijdens wedstrijden precies zien welke spelers uit je team actief zijn en of zij al punten hebben gescoord. Je kunt ook de opstellingen van je tegenspelers bekijken en met hen chatten.

Meld je hier aan voor de subpoule van Vechtdal Centraal. De winnaars worden beloond met mooie prijzen, meer informatie hierover maken we binnenkort bekend. Aanmelden kan nog tot en met zaterdag 12 september.
Laat zien dat jij de beste manager van de Eredivisie bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.