djoekes yoga yoga voor iedereen

Djoekes Yoga gaat vanaf 20 augustus van start met een nieuwe reeks yogalessen. Yoga is een eeuwenoude methode om lichaam en geest soepel te houden. Yoga is niet zweverig. Het gaat juist om het landen in het lichaam. Wat voel je in je lijf als je in een bepaalde houding gaat? Wat gebeurt er in je hoofd? Gewoon aandacht geven aan wat er op dat moment in je leeft. Zonder oordeel. Het mag er allemaal zijn. Dat is yoga.

Docente Djoeke Mellink- Borgers: “Mijn persoonlijke missie is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Door eenvoudige oefeningen leer je aanwezig te zijn in je lichaam. Je leert vertrouwen te hebben in je lijf en spanningen los te laten. Humor, aandacht voor de ademhaling en het luisteren naar je eigen lichaam zijn belangrijke elementen in mijn lessen. Elke dag ervaar ik weer dat yoga werkt. Voor mijzelf en ook voor anderen, die met yoga in aanraking komen. Het is niet moeilijk. Iedereen kan het. Maar het is wel fijn als iemand je op weg helpt!”

Nieuwsgierig? De lessen worden gegeven op de dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur bij De Barones op landgoed Gerner Es, 5a in Dalfsen. Voor een gratis proefles meld je aan via de website. De zwangerschapscursus van acht lessen is op de donderdag en begint op 20 augustus. Kijk voor meer informatie op www.djoekesyoga.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.