de kei start weer met activiteiten

Activiteitengroep de Kei uit Nieuwleusen, voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 met een diagnose op het gebied van Adhd, ASS of Gilles de La tourette, gaat ook na de zomervakantie verder met haar activiteiten. Tweewekelijks op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur is een groep, van momenteel vijf kinderen, bij SMON Welzijn bezig met activiteiten op allerlei gebieden. Van koken en knutselen tot sporten en schilderen.

Tijdens deze middagen wordt er gewerkt met pictogrammen (kaarten met afbeeldingen) en is er ruimte voor het nemen van eventuele medicatie en een rustmoment. De kosten voor deelname aan De Kei zijn €5,00 per maand. Hiervoor kunnen de kinderen meedoen aan alle activiteiten die De Kei aanbiedt. Woensdag 23 september zal de eerstvolgende Keimiddag plaatsvinden.

Heb jij zin om ook bij De Kei te komen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nanda Knol van SMON Welzijn via 0529-482121 of nanda@smon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.