daverende finale sallandse markten

Maandag 17 augustus staat in Ommen alweer de laatste Sallandse markt op het programma. Deze begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Omdat het de laatste markt is van het jaar is er extra veel te beleven.

Vanaf 17.00 uur is er een springkussen en zijn er suikerspinnen te koop. Ook is het mogelijk met een huifkar een ritje maken. De molen is te bezichtigen en de molenaar is aanwezig. In de woonkamer van het tolhuis is het Wijnhuis met een proeverij en Primavista met onder andere Italiaanse delicatessen en woonaccessoires.

Om 18.30 uur geeft hondenschool HappyTails een demonstratie op het grasveld voor het museum. Hierna laat het vrijetijdskoor De Bargzangers van zich horen, met in de pauze, rond 19.45 uur, weer een demonstratie van hondenschool HappyTails.

Natuurlijk zijn er weer oude en nieuwe ambachten te bewonderen en worden demonstraties gegeven. Onder voorbehoud komt goochelaar Magic John rond 19.00 uur. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er zijn ambachtelijke pannenkoeken, broodjes hamburger, knieperties, krentenwegge en natuurlijk koffie en thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.