dansdocent emmelie luiken zoekt nieuw talent

Na een succesvol seizoen is dansdocent Emmelie Luiken op zoek naar nieuw talent voor haar dansteams. Ze organiseert daarom binnenkort dansaudities in Nieuwleusen.

Vorig seizoen is Luiken begonnen met nieuwe dansteams. Met succes, want de dansteams hebben naast veel optredens en een videoclip ook veel danswedstrijden gewonnen. Om het team nog beter te maken wordt er nu gezocht naar nieuw talent. Jongeren kunnen op zaterdag 5 september hun dansskills laten zien.

De dansgroep richt zich op streetdance en hiphop, er wordt iedere week hard getraind om zo het beste resultaat te bereiken. Voor de groep Back2Back zoeken ze jongeren tussen de 9 en 13 jaar, voor de groep Trouble Makerz jongeren tussen de 14 en 17 jaar. Kijk voor meer informatie of opgave op www.dancedance.nl.

1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.