Home / archiefcentraal / dalfser voetbalquiz nog twee plaatsen vrij

dalfser voetbalquiz nog twee plaatsen vrij

Nog twee teams kunnen zich inschrijven voor de eerste editie van de Dalfser VoetbalQuiz. Zondag 30 augustus testen teams van maximaal vier personen hun voetbalkennis in Brasserie de VII Deugden, aan de Prinsenstraat in Dalfsen. Inmiddels heeft de organisatie achttien aanmeldingen ontvangen.

In tien rondes nemen de deelnemende teams het tegen elkaar op. Ze worden getest op kennis van onder andere de Eredivisie, het Nederlands Elftal en buitenlands voetbal. Maar wie wil winnen zal ook de nodige pasfoto’s van (oud-)voetballers en logo’s van voetbalclubs moeten herkennen. Mocht een team alle vragen correct beantwoorden, dan scoort het 100 punten.

De presentatie is in handen van Bert van Losser en topscheidsrechter Bas Nijhuis, mits hij die zondag geen wedstrijd hoeft te fluiten in de Eredivisie. Aan het einde van de avond reikt het duo de hoofdprijs, vier kaarten voor het EK-kwalificatieduel Nederland – Tsjechië, uit aan het winnende team.

De organisatie verwacht dat de quiz binnen enkele dagen vol zit. Teams die nog mee willen doen wordt aangeraden om zich snel op te geven via www.projectsports.nl.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.