Home / archiefcentraal / dalfser a junioren klaar voor de start

dalfser a junioren klaar voor de start

De spelers en trainers van A1, A2 en A3 verzamelen om 17.30 uur op Sportpark Gerner. Daar waar mogelijk gaan de teams vervolgens op de foto op locatie bij de sponsoren. Bij terugkomst op het sportpark volgt een gezamenlijke maaltijd, waarna de sponsoren arriveren vanaf 19.00 uur. Op het hoofdveld volgt een officiële fotosessie met een professionele fotograaf. Ook worden er individuele foto’s gemaakt. Vanaf 20.00 uur zijn de ouders welkom in het clubgebouw van ASC’62. Na het officiële gedeelte is het vanaf 21.00 uur tijd voor de afsluitende borrel.

De eerste voetballende activiteiten van de A-junioren staan begin augustus op het programma. Na de eerste trainingen speelt A1 op 15 augustus een oefenwedstrijd tegen Bergentheim. Komende zaterdag komt A2 al in actie tijdens een oefenpot tegen Nieuwleusen. De eerste bekerwedstrijden staan 22 augustus op het programma en zaterdag 12 september beginnen de competities.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.