Home / archiefcentraal / dalfsenaren blijven fit in beweegtuin

dalfsenaren blijven fit in beweegtuin

In de Plaatskamp in Dalfsen staan in de Fit4Life Beweegtuin zes fitnesstoestellen. Door de oefeningen op de toestellen worden alle spieren van het lichaam geactiveerd. Bij ieder toestel worden andere spieren gebruikt. En dat allemaal gratis voor jong en oud op een moment dat het jou het best past.

Ga je liever niet alleen? Kom dan op maandag om 19.00 uur, dinsdag om 09.30 uur, woensdag om 15.00 uur, donderdag om 19.00 uur en vrijdag om 09.30 uur. Op dinsdag geeft een medewerker van Balans Fysiotherapie en Fitness ondersteuning bij de oefeningen op de toestellen. Bij elk toestel is een beschrijving hoe je de oefening kunt doen. Neem voor meer informatie contact op met Mieke Kok-Kolker via 06-12330174.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.