Home / archiefcentraal / daan 12 en faye naar ek en wk dogfrisbee

daan 12 en faye naar ek en wk dogfrisbee

Na de 10-jarige Amy von Piekartz, die zich al eerder kwalificeerde voor het EK in Spanje en het WK in Los Angeles, heeft ook junior Daan Nijkamp zich gekwalificeerd. Hij stond gisteren twee keer in de finale. Hij behaalde een zevende plaats in de throw & catch (lange afstandgooien) van de ruim 70 deelnemers en de vierde plaats overall van de 51 deelnemers. Daarmee heeft hij voldoende punten om deel te nemen aan het EK en WK.

Amy von Piekartz stond ook in de finale. Zij werd negende met haar hond Ross in de throw & catch. Jeanet Krikken met Dunya van team Happy Tails werd vijfde bij de throw & catch. Bij de beginners behaalde Yvonne Kip met haar hondje Phoebe een prachtige vierde plaats op hun eerste wedstrijd samen. Rick Letteboer mocht het podium op met een mooie derde plaats bij de throw & catch beginners. Prachtige resultaten voor team MAD Happy Tails.

Op 3 september vertrekken Amy en Daan naar Vittoria-Gasteiz in Spanje voor hun deelname aan het EK. Zij zijn de enige kinderen die meedoen in een deelnemersveld met verder alleen maar volwassenen.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.