cursussen voor computer tablet en mobiele telefoon

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert vanaf september 2015 weer veel cursussen op het gebied van computer, tablet en mobiele telefonie in Dalfsen en Nieuwleusen. Deze cursussen worden gegeven door bekwame docenten.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van vier personen, waardoor er voldoende aandacht is voor vragen van de deelnemers. Met geduld wordt de stof duidelijk gemaakt. Het tempo is rustig. Er wordt les gegeven op diverse dagdelen.

De volgende cursussen worden aangeboden:

– Basiscursus computer (8 lessen)

– Internet/email (5 lessen)

– Windows 8 (8 lessen)

– Word/Excel (8 lessen)

– Facebook/Twitter (4 lessen)

– Ipad voor beginners en gevorderden (beide 4 lessen)

– Tablet Samsung (4 lessen)

– Iphone / Smartphone (6 lessen)

Ook kunnen deelnemers Picasa en Powerpoint onder de knie krijgen. Een fotoboek maken op de computer wordt namelijk ook als heel leuk ervaren. Het aantal lessen hiervan is afhankelijk van de snelheid van de deelnemers.

Voor mensen die een rekening hebben bij de Rabobank worden cursussen internetbankieren gegeven. Deze worden door de Rabobank gesponsord, waardoor Landstede die gratis aan kan bieden. De cursus internetbankieren bestaat uit twee lessen van twee uur en is bestemd voor alle inwoners van Dalfsen en Nieuwleusen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.