cursus borstvoeding hoe gaat dat straks

Ben jij op zoek naar informatie over het geven van borstvoeding? GGD IJsselland geeft binnenkort weer de cursus Borstvoeding ‘Hoe gaat dat straks?’, speciaal voor (aanstaande) ouders. De cursus biedt ouders informatie, advies en handige tips om moeders op weg te helpen bij het geven van borstvoeding, ook wanneer zij weer aan het werk gaat.

De cursus bestaat uit twee avonden, waarbij de partner ook van harte welkom is. De cursus wordt gegeven op 24 en 31 augustus van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats aan de Jhr. Van Nahuysstraat 66 in Ommen. Deelname is gratis.

Belangstellenden kunnen zich tot 19 augustus aanmelden via jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl. Vermeld hierin naam, adres, telefoonnummer en uitgerekende datum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.