circus belly wien vaker de fout in

De circusartiesten van Belly Wien, die woensdagnacht zorgden voor flinke rellen in het centrum van Ommen, hebben zich vaker misdragen. Door de jaren heen zorgden de medewerkers van het Duitse circus in meerdere plaatsen voor ongeregeldheden.

In 2007 ging het mis in Dordrecht. Een artiest van Belly Wien sloeg daar een medewerker van een ander circus. Amper twee jaar later was het opnieuw raak in Zaandam, waar een demonstratie tegen het circus volledig uit de hand liep. Tussendoor sloeg de vlam in de pan in IJsselstein.
Op veel plaatsen in Nederland is het circus al niet meer welkom. Zo weigerde Almelo in 2013 de komst van Belly Wien naar de stad, uit angst voor rellen. In datzelfde jaar stond Utrecht het circus niet toe, vanwege het gebruik van wilde dieren, die ernstig zouden lijden.

De misstanden in Ommen zijn dus zeker niet de eerste problemen die de artiesten van Belly Wien veroorzaken. Het is nog onduidelijk of de optredens die deze week nog gepland staan, wel doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.