camper uitgebrand in dalfsen

Een stel uit Kampen, dat ook op de camperplaats verbleef, ging de brand met twee brandblussers te lijf. Hierdoor waren de vlammen grotendeels gedoofd, wat niet betekende dat de schade beperkt bleef; de camper is volledig afgeschreven door de brand. De brandweer van Dalfsen kwam met spoed ter plaatse en nam de bluspoging over.

Twee gasflessen en twee ‘campinggasflesjes’ werden naar buiten gehaald om ontploffingsgevaar te voorkomen. Toen met een warmtebeeldcamera vast werd gesteld dat er geen brandende resten meer aanwezig waren, kon de wagen geventileerd worden.

Voor de bewoners kwam een ambulance ter plaatse vanwege rookinhalatie, maar dit viel gelukkig mee en de ambulance kon snel weer retour. De dertig jaar oude Fiat 280 moest afgesleept worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.