Home / archiefcentraal / bloemschikken en high tea in nijenhaghen

bloemschikken en high tea in nijenhaghen

Ook tijdens de zomerperiode organiseert de Saxenburgh Groep wekelijks reguliere welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen in Ommen. Een praatje tijdens de koffie,sjoelen, zangochtend of spelmiddag. Niet iedereen is weg met vakantie, dus de behoefte daaraan blijft.

Nu de vakantieperiode ten einde loopt, gaan ook de extra activiteiten weer van start. Dinsdagmiddag 25 augustus is er om 14.30 uur een workshop bloemschikken in Wijksteunpunt Nijenhaghen, altijd een groot succes. Op donderdag 27 augustus kunnen bewoners van het woonzorgcentrum en buurtbewoners lekker genieten van een high tea met diverse zoete en hartige hapjes. Opgave en betaling voor beide activiteiten is mogelijk tot 21 augustus bij de gastvrouwen in het wijksteunpunt aan de Patrijsstraat 2. Noteer ook alvast 1 september de bingo om 19.30 uur. Opgave is niet nodig.

Voor enkele activiteiten wordt een financiële bijdrage gevraagd, zoals workshops, optreden, voorstellingen, breicafé en bingoavond. Houders van een voordeelpas krijgen korting. De overige activiteiten zijn gratis. Deelnemers betalen alleen de verbruikte consumpties. De Saxenburgh Groep organiseert de activiteiten in samenwerking met verschillende welzijnsorganisaties. Met de ondersteuning van vele vrijwilligers slaagt de Saxenburgh Groep erin om steeds een goed gevuld en gevarieerd programma samen te stellen voor de (buurt)bewoners.

Nadere informatie over de welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen staat in de veertiendaagse folder. Deze folder is af te halen in Wijksteunpunt Nijenhaghen, de bibliotheek, Stadshagen, de Carroussel en het gemeentehuis of digitaal op te vragen bij Grea van de Beld. Zij is bereikbaar via g.beld@sxb.nl of 0529-439133 / 06-11750227. Ook voor andere vragen en wensen op het gebied van welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen kan je bij haar terecht.

De Saxenburgh Groep heeft in Ommen ook wijksteunpunten in ’t Vlierhuis en ’t Strookje.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.