binnenkort weer scootmobieltocht dalfsen

Ook deze zomer gaan de ouderen weer de hort op met hun scootmobiel. Landstede Welzijn Dalfsen organiseert samen met enkele enthousiaste leden van de Tourclub Dalfsen scootmobieltochten.

De scootmobieltochten zijn bestemd voor mensen in Dalfsen en Nieuwleusen. Gecertificeerde verkeersregelaars begeleiden de tocht. De totale afstand is ongeveer twintig kilometer met onderweg een koffiestop, bedrijfsbezoek of een ander soort stop met activiteit.

De eerstvolgende tocht vindt plaats op woensdag 19 augustus. Er wordt om 13.30 uur gestart vanaf de Trefkoele+. De bijdrage voor koffie bedraagt €5,00 per tocht. Opgave is verplicht en dit kan tot maandag 13 juli bij Landstede Welzijn Dalfsen. Vermeld bij opgave het telefoonnummer van een contactpersoon.

Lijkt het jou wat om mee te doen met de tocht? Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen, gevestigd in de Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Zij zijn bereikbaar via 088-8508800. De laatste scootmobieltocht vindt plaats op woensdag 16 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.