Home / archiefcentraal / bazieoband ommen viert 20 jarig jubileum

bazieoband ommen viert 20 jarig jubileum

De vereniging schrijft: “Vanaf de eerste dag was Harry Dunnewind de grote drijfveer achter de Bazieoband en hij wordt op dit jubileum dan ook extra gemist. Het belangrijkste voor de Bazieoband is het samen plezier maken met muziek! Hierbij is het fantastisch dat er zoveel vrijwilligers betrokken zijn bij de band.”

Op 5 september zamelt de band geld in voor instrumenten voor de vereniging. Ook is er van alles te doen in de buurt van het verenigingsgebouw aan de Haven. De auto kan worden gewassen, er is een kapper, oliebollen, en natuurlijk een kleedjesmarkt, kledingverkoop en grote springkussens. De Bazieoband zal optredens geven om 11.00, 12.00 en 13.30 uur.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.