bart schenkeveld naar pec zwolle

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Bart Schenkeveld. De centrale verdediger komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent voor drie seizoenen bij de Zwollenaren. Voor zijn tijd in Almelo stond de 23-jarige speler onder contract bij Feyenoord en werd hij een half jaar uitgeleend aan Excelsior. Schenkeveld heeft 77 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld, daarin kwam hij tweemaal tot scoren. Ook kwam hij in het verleden uit voor diverse nationale jeugdselecties.

Bart Schenkeveld laat op de website van PEC Zwolle weten erg blij te zijn met de kans die de club hem biedt: “Dat m’n conditie op peil houden en meetrainen uiteindelijk leidt tot een langdurig contract, is super. Dit is het begin van een mooi nieuw hoofdstuk in mijn carrière, waar ik ontzettend veel zin in heb.”

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,”Met de komst van Bart Schenkeveld zijn we zeer content. Door het vertrek van Jesper Drost ontstond er een mogelijkheid om opnieuw naar de situatie rondom Schenkeveld te kijken. Hij traint vanaf de voorbereiding al mee met onze selectie en heeft in die periode een uitstekende indruk achtergelaten.”

“Ook zijn mentale weerbaarheid vind ik het benoemen waard”, gaat Nijkamp verder. “Toen anderhalve week geleden Dirk Marcellis werd gecontracteerd, was dat voor Schenkeveld alleen maar een motivatie om nog harder te werken op het veld. Deze instelling levert hem, uiteraard in combinatie met zijn voetballende kwaliteiten, nu een contract op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.