asc62 en sv dalfsen ronden sportpark af

Jarenlang intensief overleg bracht de realisatie met zich mee. Meerdere opties kwamen ter sprake aan de vergadertafel, voordat eindelijk knopen konden worden doorgehakt. Uiteindelijk startte in 2014 de verbouwing van de kleedkamers van SV Dalfsen en volgde ASC’62 met nieuwbouw en renovatie. Bijzonder is dat alle kleedkamers op het sportpark zich nu onder één dak bevinden. In de vorige situatie zat er duidelijke afscheiding tussen de kleedruimtes van de blauwwitten en de roodgelen.

De vernieuwing van de kleedkamers en het scorebord was de laatste fase in de grote renovatie van Sportpark Gerner. Deze begon in de zomer van 2011 met de aanleg van twee kunstgrasvelden en verplaatsing van het hoofdveld. Later verbouwde SV Dalfsen haar kantine en opende het twee prachtige nieuwe bestuurskamers. ASC ’62 heeft naast de gerenoveerde kleedruimtes ook zeven nieuwe kleedkamers gekregen, waarbij bij de bouw en installatie vooral gelet is op duurzaamheid en energiebesparing. Ook zijn er een nieuwe vergaderruimte en twee ruime kleedkamers voor de scheidsrechters gemaakt.

Met de flink opgeknapte accommodatie en uitbreiding van de parkeerplaats zijn de Dalfser voetbalverenigingen klaar voor de toekomst. Vrijdag wordt het vernieuwde sportpark geopend in aanwezigheid van de besturen, vrijwilligers en sponsoren van ASC’62 en SV Dalfsen. De Dalfser bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren realiseerden de vernieuwbouw in samenwerking met de installatiebedrijven Morrenhof Jansen en Vos&Kool en de dakspecialist Serco. Namens de bouwers wordt als dank voor de prettige samenwerking het nieuwe scorebord aangeboden aan de beide verenigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.