Home / archiefcentraal / asc gym en dance van start met nieuwe lessen

asc gym en dance van start met nieuwe lessen

Het is nog volop zomer en we genieten van de vakantie. Dat is de tijd om na te denken over je sportieve activiteiten voor na de zomervakantie. Het seizoen 2015/2016 van ASC Gym & Dance start in de week van 24 augustus. De vereniging heeft een heel uitgebreid lesaanbod met voor elk wat wils. Ze bieden lessen voor de leeftijd van 2 jaar tot… vul zelf maar in.

Voor de allerjongste leden is er ouder- en kindgym waarbij je samen met je kind, op een speelse manier, werkt aan de motorische ontwikkeling van je kind. Vanaf de basisschool leeftijd kan je gymen, acro en dansen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd.

Ben je van de basisschool af en nog lang niet uitgegymd en gedanst? Dan is er voor jou Varianetics, Zumba, Jazzdance, De Springroep en Recreatiegym 13+. Kijk voor het complete lesaanbod, groepsindeling en locaties op www.ascgymendance. Onder het kopje ‘ledeninfo’ vind je het lesrooster.

13+

De Recreatiegym 13+ is nieuw dit seizoen. Heb je ooit al eens gegymd of geturnd en lijkt het je leuk om dit weer op te pakken? Heb je nog nooit gegymd, maar wil je het graag proberen? Kom dan kijken en meedoen bij deze nieuwe groep. Niets moet, alles mag! De les wordt gegeven op dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Trefkoele+ door Ilka Sprong.

Voor sporters met een beperking is er G-gym en Dance for Specials. De leiding van deze groepen heeft veel ervaring met deze doelgroep.

Hoonhorst, Oudleusen

ASC Gym & Dance heeft lessen in Dalfsen, maar ook in Hoonhorst en Oudleusen. In Hoonhorst start dit seizoen de nieuwe groep ‘Ready4Dance’. Deze groep is tot stand gekomen met behulp van enthousiaste Hoonhorster ouders die graag meer sportactiviteiten in Hoonhorst willen. Daar draagt ASC Gym & Dance graag aan bij.

Kom gerust eens kijken en meedoen bij de lessen. Bij alle lessen, met uitzondering van de selectiegroepen turnen en de talentklassen dance, mag je drie keer mee doen en dan beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. Elk nieuw lid ontvangt na inschrijving een ASC-clubshirt.

Welkomstcadeau

Meld je je binnen een maand na de start van het seizoen aan als nieuw lid van ASC Gym&Dance, dan krijg je als welkomstcadeau ook nog een ASC-bidon. Voor informatie en overige vragen, kan je via de website onder het kopje ‘contact’ je vraag stellen aan de contactpersoon gym en aan de contactpersoon dance.

ASC Gym & Dance ziet jullie graag bij de lessen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.