activiteit voor jonge mantelzorgers uit vechtdal

Jonge mantelzorgers die er even tussenuit willen kunnen zich aanmelden voor een leuke activiteit in Raalte, georganiseerd door Carinova Mantelzorg Ondersteuning. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 30 september bij De Flierefluiter in Raalte. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die wonen in de gemeente Dalfsen, Ommen, Raalte of Hardenberg.

Jonge mantelzorgers zorgen voor, of maken zich zorgen over een familielid. Deze jongeren hebben het thuis even iets anders dan de rest. Misschien heb je een moeder die ziek is, een vader met een depressie of een broer met autisme. Dit zijn enkele voorbeelden van ziektes/beperkingen waardoor er een jonge mantelzorger in het gezin kan zijn.

Ben jij of ken jij een jonge mantelzorger die er wel even tussen uit wil? Meld je dan aan! Tijdens deze leuke activiteit gaan de kinderen lekker spelen en eten ze een patatje voordat ze naar huis gaan. Heb jij dit altijd al een keer willen doen? Kom dan ook!

De activiteit duurt woensdag 30 september van 14.00 tot 17.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Rinie van de Hoek van Carinova Steunpunt Mantelzorg via 06-30732933 of r.vandehoek@carinova.nl. Er kunnen 25 kinderen meedoen deze dag. Aan de activiteit zijn geen kosten verbonden maar opgave is verplicht. Dat kan via bovenstaande gegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.