98 jarige blij met zelfstandig wonen

Sinds 17 juni 1999 komt verzorgende Lidwien Zwienenberg van Carinova thuiszorg bij mw. K. in Dalfsen langs om te helpen met het douchen. Met deze hulp van Carinova is mevrouw K. erg geholpen en kan ze zelfstandig thuis blijven wonen.

Maandag kwam Lidwien voor de 750ste keer. Dat weten ze zo exact omdat mevrouw K. bij de 100ste keer een taart voor haar regelde en ook daarna telkens als er weer 100 keer op de teller stond regelde ze voor Lidwien een attentie. Na 600 keer is in overleg gestopt met de attenties, maar het douchen gaat uiteraard gewoon door. Decollega’s van Lidwien vonden dat de beide dames daarom wel eens in het zonnetje gezet mochten worden.

De thuiszorgteams van Carinova uit Dalfsen zorgen ervoor dat mensen die zorg nodig hebben, zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en gebruik kunnen maken van goede, kwalitatief hoogwaardige zorg. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Carinova kiest voor kleine teams, de zogenoemde wijkteams, met als aanspreekpunt de coördinerend wijkverpleegkundige. Zo ook in Dalfsen, waar Mathilda Brouwer coördinerend wijkverpleegkundige is voor Dalfsen en Ankum. Het team lost alles samen op in het gebied waar het team verantwoordelijk voor is. Na één telefoontje, kan dezelfde dag nog alle zorg ingezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.