21 september weer alzheimer cafe in dalfsen

Op maandag 21 september is er weer een Alzheimer Café in Brasserie De Zeven Deugden aan de Prinsenstraat 2 in Dalfsen. Mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden zijn dan van harte welkom. Het thema ‘Hoe blijf ik (als) mantelzorger in balans?’ zal worden toegelicht door een deskundige. Om 19.30 uur start het programma (inloop vanaf 19.00 uur). De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Het Alzheimer Café wordt mogelijk gemaakt door: Alzheimer Nederland, de gemeente Dalfsen, Carinova Steunpunt Mantelzorg, St. Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, Werkgroepen Mantelzorg Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen, Woonzorgcentra De Hulstkampen, Brugstede en Rosengaerde.

Neem voor meer informatie contact op met mw. L. Wolters van St. Vrijwillige Thuiszorg Overijssel via 06-10346602 of mw. H. Miedema-Flierman van Carinova Steunpunt Mantelzorg via 06-22871176.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.