Home / archiefcentraal / zwembad heidepark langer open

zwembad heidepark langer open

Er is de laatste jaren veel gebeurd bij Natuurbad Heidepark, zo zijn er heel veel speeltoestellen op en om het water geplaatst. Er is een echt eiland waar je met een trekpont naar toe kunt varen en door of over de kruipbuizen kun je naar het strand.

Via een grote uitkijktoren is alles mooi te overzien. Natuurlijk kun je ook nog steeds een verfrissende duik in het natuurbad nemen. Wil je even uitrusten, dan kan dit op een van de vele picknicktafels in het gras of op het terras. Er is dus voor iedereen wel wat te doen bij Zwembad Heidepark in Lemelerveld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.