Home / archiefcentraal / zomerse demonstratiedag bij creabest

zomerse demonstratiedag bij creabest

Op zaterdag 11 juli demonstreert Hobbywinkel Creabest verschillende materialen. Bezoekers kunnen dan zien hoe ze met verschillende materialen kunnen werken. De demonstraties die gegeven worden zijn:

– Werken met aquarel

Theo laat je zien hoe je tekeningen en schilderijen maakt met aquarelverf van Winsor & Newton, aquarelpotloden van Caran d’Ache en Neocolor 2 wateroplosbaar krijt. Deze demonstratie is leuk voor beginners, maar ook voor mensen die meer willen weten over aquarel en er al even mee werken.

– Miniworkshop met zomers scrapbookpapier

Materiaal van de Poolside collectie. Maak samen met Boukje een leuk kaartje, helemaal in zomerse sferen.

– Demonstratie mixed media

Wilma laat je zien hoe je verf en verschillende Viva Decor materialen kunt combineren tot een leuk mixed media werk. Voor je art journal, project life kaartjes maar natuurlijk ook canvasdoeken.

– Miniworkshop met Gelato’s

Dit wateroplosbare, zachte krijt is enorm veelzijdig. Je kunt er mooie achtergronden mee maken, druipeffecten mee verkrijgen, maar ook stempels mee zetten. Maak samen met Anette een kaartje waarop je verschillende technieken uitprobeert.

De demonstratiedag is gratis, en ook voor koffie, thee of fris met wat lekkers en wat broodjes tussen de middag wordt gezorgd. De demonstraties worden gegeven tussen 11.00 uur en 17.00 uur in de winkel van Creabest aan de Bermerstraat 13 in Ommen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.