Home / archiefcentraal / witharen smasht er op los

witharen smasht er op los

In Witharen organiseren de Oranjevereniging en Plaatselijk Belang op zaterdag 15 augustus het jaarlijkse volleybaltoernooi. Ook dit jaar zal deze gehouden worden naast de school. De start is om om 9.30 uur en rond 17.00 uur is het tijd voor de finale. Er wordt gestreden om een wisselbokaal, beschikbaar gesteld door T. Dijkema en L. van Vilsteren. Ook is er een bokaal voor de tweede en derde prijs.

Er wordt alleen met gemengde teams gespeeld, bestaande uit maximaal negen spelers. Ieder team mag hooguit twee Nevobo-leden bevatten. Café Witharen verzorgt de koffie, thee of andere consumpties en diverse belegde broodjes. Wie na het volleybaltoernooi wil barbecueën kan voor 14 augustus contact opnemen met 0523-237950 of 0611880042. De organisatie hoopt op veel belangstelling.

Neem voor meer informatie en opgave contact op met Henny van Keulen via 0523-676316 of gjvank@hotmail.com. Opgeven kan tot en met 2 augustus.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.