Home / archiefcentraal / wederom gouden green key voor beerze bulten

wederom gouden green key voor beerze bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten schaart zich wederom tot de meest duurzame recreatiebedrijven van Nederland. Het park heeft een Gouden Green Key Certificaat ontvangen, een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de toeristische sector.

Het is het twaalfde achtereenvolgende jaar dat Beerze Bulten het keurmerk heeft ontvangen. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Green Key Nederland kent drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger de classificatie wordt. In de hotellerie is de Green Key al jaren gangbaar, in de campingsector is Beerze Bulten nog een van de weinigen met het gouden certificaat.

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten, hecht veel waarde aan bewust en duurzaam ondernemen. “De gouden certificering bevestigt wederom dat we bij Beerze Bulten goed bezig zijn met het milieu en onze omgeving. Wij zijn al jaren erg actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen we bijvoorbeeld door de toiletten door te spoelen met grijs water, restwarmte in het zwembad te hergebruiken en door waterbesparende douches. We denken continu na over de effecten van het ondernemen in onze branche en we willen onze bezoekers ook laten zien dat we duurzaam bezig zijn. We zien dat onze gasten dit waarderen en hier zelf ook steeds meer mee bezig zijn”.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.