warme maaltijden voor senioren bij zaal kappers

Iedere tweede zondag van de maand organiseert Landstede Welzijn Dalfsen voor senioren een gezellige warme maaltijd bij Zaal Kappers. Als de zondag voor sommigen stil is, is dit een goede afwisseling van de dag. Juist bij gezamenlijk gebruik maken van een maaltijd komen gezellige gesprekken op gang en is dit een goede gelegenheid om onderlinge contacten te verstevigen.

De eerstvolgende keer wordt deze maaltijd georganiseerd op zondagmiddag 9 augustus om 13.00 uur bij Zaal Kappers aan de Kerkstraat 7 in Hoonhorst. De warme maaltijd bestaat uit twee gangen en is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. De kosten bedragen €10,00, exclusief drankjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze maaltijd tot donderdag 6 augustus bij Mevr. M. Melenhorst via 0529-401793.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.