Home / archiefcentraal / voorinschrijving oranjeloop geopend

voorinschrijving oranjeloop geopend

De voorinschrijving van de vierde editie van de Oranjeloop is geopend. Via www.ag85.nl kunnen hardlopers zich inschrijven voor deze gezellige stratenloop, die dit jaar plaats vindt op vrijdag 4 september. De Oranjeloop wordt georganiseerd door Bos Bedden Loopgroep AG ’85 in samenwerking met Comité Unicef Nieuwleusen en is inmiddels een vast onderdeel van de Oranjefeesten in Nieuwleusen.

Clinics

Op 17, 24 en 31 augustus vinden clinics plaats voor de deelnemers aan de GAP 5 Km-run en de Bos Bedden 10 Km-run. Tijdens deze clinics schenken deskundige trainers vooral aandacht aan de looptechniek, de warming-up en intervaltraining. De clinics zijn de perfecte voorbereiding op de Oranjeloop. Ze starten steeds om 19.45 uur bij de parkeerplaats van USV aan de Kon. Julianalaan 71 in Nieuwleusen. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor de leerlingen van de basisscholen in Nieuwleusen worden ook clinics georganiseerd tijdens de gymlessen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen bij de Oranjeloop meedoen aan de Unicef Kidsrun (sponsorloop) of aan de Payned Jeugdrun, een wedstrijd over één mijl. De leerlingen van het Agnieten College doen eveneens mee aan de Oranjeloop en ook voor deze leerlingen organiseert AG ’85 een clinic tijdens de sportlessen.

Meiden en jongens tot en met 16 jaar kunnen bij de Oranjeloop meedoen met de Schagen Infra Jeugdrun, een wedstrijd over twee mijl. Kijk voor meer informatie over de Oranjeloop op www.ag85.nl.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.