Home / archiefcentraal / voetbaldagen dalfsen helemaal volgeboekt

voetbaldagen dalfsen helemaal volgeboekt

De Voetbaldagen in Dalfsen zijn helemaal volgeboekt. Wie toch nog een kans wil maken op deelname kan zich aanmelden voor de reservelijst. Ook dit jaar organiseert ProjectSports de voetbaldriedaagse in zowel Zwolle als Dalfsen. Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus staan Sportpark de Vegtlust van Berkum en Sportpark Gerner in Dalfsen volledig in het teken voetbal.

Dat onder de voetballende jeugd veel interesse is voor de voetbalkampen blijkt wel uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen. Beide voetbaldriedaagses zijn met ruim honderd deelnemers volledig volgeboekt. De voetbaldagen zijn bedoeld voor voetballers geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2008.

Voor de voetballers die vergeten zijn zich aan te melden bestaat er nog een kleine kans om alsnog deel te nemen aan de driedaagse. Doordat er af en toe een enkele afmelding of verschuiving plaatsvindt, wil er nog wel eens een plekje vrij komen. De organisatie raadt voetballers die toch nog mee willen doen aan om zo snel mogelijk een mail te sturen aan info@projectsports.nl, om zo bovenaan de reservelijst te komen staan.

Kijk voor meer informatie over de voetbaldagen op www.projectsports.nl.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.