Home / archiefcentraal / vilsteren klaar voor spektakel

vilsteren klaar voor spektakel

Vilsteren Bruist!, voorheen Dagje Mooi Vilsteren, maakt zich op voor een bruisend spektakel. Komende zaterdag is het zover. Inmiddels lopen de voorbereidingen als gepland en ook aan het warme weer is gedacht. Er zijn voldoende schaduwplekken gecreëerd en onder de mooie bomen die Vilsteren rijk is blijft het heerlijk vertoeven.

Ook voor de kids zal er letterlijk een spetterende verfrissing zijn. Met een uitgebreid programma, de ambachtelijke versnaperingen en koele drankjes belooft het weer een geweldige dag te worden. Om 9.30 uur zal de dag officieel worden geopend waarbij het logo op ludieke wijze wordt gepresenteerd.

Kijk voor meer informatie op www.vilsterenbruist.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.