Home / archiefcentraal / verkoop je rommel in marienberg

verkoop je rommel in marienberg

Op zaterdag 15 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt aan de Johan Clemmestraat in Mariënberg. De markt gaat om 9.00 uur van start en loopt door tot 13.00 uur. De tientallen kraampjes trekken jaarlijks vele bezoekers. Onderweg kunnen zij onder andere genieten van verse oliebollen, gebakken door buurtvereniging ‘Johan Clemme’. Zij organiseert sinds jaar en dag de succesvolle rommelmarkt.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor standhouders die hun spullen willen verkopen op 15 augustus. Neem voor aanmelden of verdere inlichtingen contact op met buurtvereniging Johan Clemme via johanclemme@gmail.com.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.