verkoop je rommel in marienberg

Op zaterdag 15 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt aan de Johan Clemmestraat in Mariënberg. De markt gaat om 9.00 uur van start en loopt door tot 13.00 uur. De tientallen kraampjes trekken jaarlijks vele bezoekers. Onderweg kunnen zij onder andere genieten van verse oliebollen, gebakken door buurtvereniging ‘Johan Clemme’. Zij organiseert sinds jaar en dag de succesvolle rommelmarkt.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor standhouders die hun spullen willen verkopen op 15 augustus. Neem voor aanmelden of verdere inlichtingen contact op met buurtvereniging Johan Clemme via johanclemme@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.