vakantie voor jeugdfanfare polyhymnia

De jeugd van Polyhymnia kan op vakantie. Donderdagavond sloten de jonge muzikanten het seizoen af met met een slotconcert op het Kroonplein. Het publiek genoot in de zon van de afgelopen jaar ingestudeerde muziek.

Er was veel belangstelling van familie en mensen die spontaan even bleven staan om een poosje te blijven luisteren naar het concert. Het jeugdorkest was uitgebreid met een groot aantal kinderen dat op de workshops van de scholen al zoveel geleerd had dat ze deze avond mee kon spelen.

Allerlei muziek kwam voorbij, van rock tot soul en van pop tot house. Zowel orkestleden, dirigent als publiek was zeer enthousiast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.