trek de wandelschoenen maar weer aan

Haal de wandelschoenen maar weer tevoorschijn, want Landschap Overijssel organiseert de komende periode weer volop wandelingen in de regio. Hieronder een overzicht:

Zomeravondwandeling door het Reestdal

Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug houdt Landschap Overijssel op dinsdag 28 juli een avondwandeling door Het Reestdal. ’s Avonds heerst er een bijzondere stilte in de natuur. Toch is er heel veel te zien én te horen. Ervaar het avondgloren terwijl de onze gids meer vertelt en je meeneemt naar onverwachte plekjes in het Reestdal.

De excursie start om 19.30 uur en zal ongeveer twee uur duren. Kosten voor deelname aan deze excursie bedragen €3,00 voor volwassenen en €1,50 voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen.

Zomermiddag wandelingen in het Reestdal samen met Landschap Overijssel

Op de dinsdagmiddag 21 juli organiseert Landschap Overijssel een zomerse middagwandeling ‘Op stap in het Reestdal‘. Een wandeling door eeuwenoude bossen, over heide en hooilanden en langs het riviertje de Reest. De gids van Landschap Overijssel laat graag alle schoonheid zien van dit gebied tijdens de wandeling, maar kent ook prachtige verhalen uit vervlogen tijden.

De wandelingen beginnen om 13.30 uur en duren ongeveer twee uur. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen vanuit Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug. Kosten voor deelname aan deze excursie bedragen €3,00 voor volwassenen en €1,50 voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. Van tevoren opgeven is voor deze wandeling niet nodig.

Op stap op de Lemelerberg

Op dinsdagmiddag 28 juli om 14.00 uur verzorgt Landschap Overijssel een ‘Op stap’ excursies op de Lemelerberg. Onder leiding van natuurgids Wiebe Tolman maken de deelnemers een prachtige wandeling in dit bijzondere gebied. De wandeling start bij camping De Lemeler Esch aan de Lemelerweg 16 in Lemele.

Kosten voor deelname aan deze excursie bedragen €3,00 voor volwassenen en €1,50 voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. Van tevoren opgeven is voor deze wandeling niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.