Home / archiefcentraal / telefoonschermreparatie nu bij voscomtronics

telefoonschermreparatie nu bij voscomtronics

Sinds een paar maanden is het mogelijk schermen van tablets en mobiele telefoons te laten repareren bij Voscomtronics. In veel gevallen worden de kosten vergoed door de inboedelverzekering. Voscomtronics kan behulpzaam zijn bij het opstellen van een schaderapport.

Jannes Vos, eigenaar van Voscomtronics: “Er kwamen steeds meer mensen met hun tablet of smartphone waarvan het scherm kapot was. Soms kun je dan nog wel werken met de apparatuur, maar het is niet altijd even handig. Wij hebben goede inkoopkanalen gevonden voor het materiaal waarmee we de schade kunnen herstellen, dat wil zeggen het beeldscherm kunnen vervangen. We hebben een basisvoorraad voor de meest gebruikte tablets en smartphones. Schade kunnen we daarom meestal binnen één werkdag herstellen. In overleg en op speciaal verzoek kan dat eventueel direct. Voor de minder bekende merken is de reparatietijd iets langer, omdat we dan een scherm moeten bestellen.”

Voscomtronics werkt bij schermreparatie onder het motto: ‘no cure, no pay’ en geeft garantie op de reparatie. Vos: “Als een scherm beschadigd is, kunnen we niet altijd vaststellen of er verdere schade is aan de onderliggende elektronica . Mocht het zo zijn, dat een apparaat na reparatie toch niet blijkt te werken, dan nemen we het scherm gewoon terug. En als de reparatie niet onder de verzekering valt, krijgt de klant van ons een uitgebreide prijsopgave, zodat die niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meestal is reparatie toch voordeliger dan een nieuwe smartphone of tablet.”

Voscomtronics is te vinden aan de Varsenerstraat 8h in Ommen. Kijk voor meer informatie op www.voscomtronics.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.