stuwzangers vilsteren naar westerbork

Na het succesvolle optreden bij Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen is er direct alweer een vervolg. Komende zondag zijn De Stuwzangers te gast in Westerbork waar ze deelnemen aan een shantykorendag en de ‘Dag van de dans’.

Vorig jaar was het Vilsterse koor ook in Westerbork. Dat is blijkbaar als positief ervaren door de organisatie, want de Stuwzangers zijn wederom in het programma opgenomen. Komende zondag treden vier koren en vier dansgroepen voor het voetlicht, verdeeld over vier podia.

De volgende groepen treden op: de Borker Daansers uit Westerbork, de Nijverdalse boerendansers, Dansgroep Dwingeler Daansers en dansgroep Hoogeland uit Uithuizen. De volgende koren laten zich horen: de Borckerstroomzangers uit Westerbork, de Stuwzangers uit Vilsteren, de Hondsrugzangers uit Exloo en Shantykoor Maritiem uit Winschoten.

De optredens beginnen rond 13.30 uur. Kijk voor meer nieuws rondom De Stuwzangers op www.destuwzangers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.