Home / archiefcentraal / stuwzangers op de blauwe bogen dagen

stuwzangers op de blauwe bogen dagen

Komende vrijdagmiddag geven de Stuwzangers uit Vilsteren drie optredens op het Kerkplein in Dalfsen, in het kader van de Blauwe Bogendagen. Ze gaan om 14.00 uur van start met de eerste sessie.

De afgelopen jaren waren de optredens tijdens de Blauwe Bogendagen een groot succes. Dit jaar is een andere locatie ingeruimd, namelijk op het Kerkplein tegen over de Aldi. Ook spelen de Stuwzangers nu niet op vrijdagavond, maar ‘s middags. Om 14.00 uur klinkt het Stuwzangerslied als startsein van het eerste optreden. Het publiek kan die middag drie sessies verwachten van ongeveer 25 minuten.

Het komende optreden van de Stuwzangers in Dalfsen is een vervolg op het succesvolle Dans- en Shantyfestival in Westerbork. Andere optredens van de Stuwzangers, onder leiding van Flip Jonkman uit Heino, zitten er ook al weer aan te komen. Op woensdagavond 5 augustus zijn er vanaf 19.00 uur drie optredens te verwachten tijdens de Oud Hollandse Markt in Lemele en vrijdagmiddag 7 augustus is traditiegetrouw het Shantykorenfestival in de feesttent in Lemelerveld.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.