Home / archiefcentraal / stuwzangers maken sfeer bij boskamp

stuwzangers maken sfeer bij boskamp

De sfeer zat er zondagmiddag goed in bij Het Boskamp in Dalfsen. Voor een enthousiast publiek maakten de Stuwzangers uit Vilsteren er een ware show van. De zaal zat tjokvol en ook het terras was geheel bezet.

Tijdens het oprijden van de Sterrebosweg was het al merkbaar. De weg leek wel een drukke verbindingsweg tussen Dalfsen en Heino. Om precies 14.00 uur was er geen plaatsje meer te vinden. Met instrumentale begeleiding van gitaar, vier accordeons en drums was het genieten. Drummer Jan Meyer was verhinderd, maar zijn vervanger Jan Vermaning uit Zwolle deed het prima.

Het werd een groot feest en Willy Schrijver van Het Boskamp was blij verrast met de grote opkomst. Komende zondag treden de Stuwzangers uit Vilsteren op in Westerbork tijdens een groots korenfestival.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.