Home / archiefcentraal / sport en muziek op eerste bissinghwoensdag

sport en muziek op eerste bissinghwoensdag

De eerste Bissinghwoensdag staat in het teken van sport en spel. Verschillende sportverenigingen uit Ommen verzorgen demonstraties en ook dit jaar worden de uiterwaarden van de Vecht meegenomen bij de activiteiten. Daarnaast is er natuurlijk de traditionele talentenjacht, The Voice of Ommen, op de Markt.

Sport

De sportdag staat bol van de activiteiten. Zo is er beachvolleybal en -voetbal, hollandse spellen, sjoelen, darten en ponyrijden. Daarnaast geven gymvereniging Energy Ommen en Sportrijk diverse demonstraties. Kijk op de speciale Facebookpagina van deze dag voor actuele informatie.

The Voice of Ommen

Op het Kerkplein is de finale van The Voice of Ommen. Het heeft dit jaar dezelfde opzet als voorgaande jaren, met een tweetal voorrondes. Op 2 en 9 juli zijn de voorrondes bij Café de Herberg in Ommen. Daar worden de finalisten bepaald die op de Bissinghdag optreden. Het programma begint om ongeveer 13.00 uur. Het is nog niet duidelijk wie de juryleden zijn, maar zodra dit bekend is, zal dit te lezen zijn op www.ommerbissingh.nl.

Vlooienmarkt: Elke Bissinghdag op de Varsenerdijk (10.00-17.00 uur).

Braderie: Elke Bissinghdag in het centrum van Ommen, op de Varsenerdijk en de Vechtbrug (10.00-17.00 uur).

Bissinghavond

Op de Markt treedt vanaf 21.00 uur de band Melrose op. Bij de Varsenerpoort treden op alle Bissinghavonden verschillende akoestische duo’s op en op het Kerkplein staat vanaf 18.00 uur Jord Brinkhuis klaar.

Hoofdsponsor van de eerste Bissinghwoensdag is I am Youp.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.