Home / archiefcentraal / sietze de vries gaat los op het orgel

sietze de vries gaat los op het orgel

Sietze de Vries komt weer orgel spelen in de Hervormde Kerk en Het Baken in Ommen. Op maandag 13 juli verzorgt hij het wandelconcert. Om 20.00 uur begint hij in de Hervormde Kerk en na een kleine wandeling vervolgt hij het concert in Het Baken.

Sietze de Vries is een improvisator met wereldfaam. Geen andere organist kan zo improviseren als hij, in elke stijl, waarbij de Barock en Romantiek zijn voorkeuren hebben. Als winnaar van het prestigieuze Concours in Haarlem weet hij zich verzekerd van een grote schare bewonderaars. Die zijn er ook in Ommen, gelet op het aantal bezoekers, dat zijn concerten in Ommen regelmatig bezoekt.

Wereldwijd trekt hij aandacht en geeft hij concerten en masterclasses. In Canada is hij bijvoorbeeld visiting professor. Zijn unieke talent en vaardigheden zijn op 13 juli ook te bewonderen voor inwoners van het Vechtdal. De entree bedraagt €8,00.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.