Home / archiefcentraal / sercodak naar noorwegen voor kwalificatieduels

sercodak naar noorwegen voor kwalificatieduels

In de jacht op een plek in de Champions League reist de handbalploeg van Sercodak Dalfsen in september af naar Noorwegen. In de Drammen, op zo’n half uurtje rijden van hoofdstad Oslo, vinden de kwalificatiewedstrijden plaats. De Europese Handbal Federatie maakte dat donderdag bekend.

In de halve finale op 12 september treft Dalfsen de organisator: Glassverket. De andere twee ploegen, het Hongaarse Györ en het Servische Kragujevac spelen ook tegen elkaar. Een dag later vinden de finale en de strijd om de derde plek plaats.

Alleen de winnaar van de finale plaatst zich voor de Champions League. De nummers twee en drie plaatsen zich voor de derde ronde van de Cup Winners Cup. De nummer vier mag ook meedoen aan dat toernooi, maar moet een ronde eerder beginnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.