scheuren met de scootmobiel

Stichting Landstede Welzijn Ommen organiseert weer een scootmobieltocht. Op woensdag 12 augustus leggen de deelnemers een mooie route af, dit keer gaan ze richting Rheezerveen.

Het peloton vertrekt om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum aan Den Oordt 7 in Ommen. De rit is gratis en onderweg wordt een kopje koffie of thee gedronken. Deze zijn wel voor eigen rekening.

Opgeven is noodzakelijk en kan tot dinsdag 11 augustus bij Landstede Welzijn Ommen via 088-8508810 of landstedeommen@landstede.nl. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.