Home / archiefcentraal / scheuren met de scootmobiel

scheuren met de scootmobiel

Stichting Landstede Welzijn Ommen organiseert weer een scootmobieltocht. Op woensdag 12 augustus leggen de deelnemers een mooie route af, dit keer gaan ze richting Rheezerveen.

Het peloton vertrekt om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum aan Den Oordt 7 in Ommen. De rit is gratis en onderweg wordt een kopje koffie of thee gedronken. Deze zijn wel voor eigen rekening.

Opgeven is noodzakelijk en kan tot dinsdag 11 augustus bij Landstede Welzijn Ommen via 088-8508810 of landstedeommen@landstede.nl. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / scheuren met de scootmobiel

scheuren met de scootmobiel

De scootmobieltochten zijn bestemd voor mensen in Dalfsen en Nieuwleusen. Gecertificeerde verkeersregelaars begeleiden de tocht. De totale afstand is ongeveer twintig kilometer met onderweg een koffiestop, bedrijfsbezoek of een ander soort stop met activiteit.

De eerstvolgende tocht vindt plaats op woensdag 15 juli. Er wordt om 13.30 uur gestart vanaf de Trefkoele+. De bijdrage voor koffie bedraagt €5,00 per tocht. Opgave is verplicht en dit kan tot maandag 13 juli bij Landstede Welzijn Dalfsen. Vermeld bij opgave het telefoonnummer van een contactpersoon.

Lijkt het jou wat om mee te doen met de tocht? Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen, gevestigd in de Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Zij zijn bereikbaar via 088-8508800. De andere scootmobieltochten vinden plaats op woensdag 19 augustus en woensdag 16 september.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.