Home / archiefcentraal / ruim 700 combinaties bij hippique nleusen

ruim 700 combinaties bij hippique nleusen

Meer dan 700 combinaties verschenen afgelopen weekend aan de start tijdens Concours Hippique Nieuwleusen. Afgelopen weekend vond het jaarlijkse evenement van Landelijke Rijvereniging Nieuwleusen plaats. Vele paardenliefhebbers kwamen naar Nieuwleusen om deel te nemen aan de wedstrijd of een kijkje te nemen bij de diverse rubrieken.

“Dankzij het prachtige weer en de deelname van vele nationale en internationale toppers was het concours ook dit jaar een groot succes”, laat de organisatie weten. In de dressuur kwamen vele combinaties in actie in de klasse B t/m Z2. Bij het springen streden de deelnemers om de prijzen in de klasse B t/m ZZ.

Naast de reguliere klassen werd een selectiewedstrijd van de Wolden Cup verreden voor jong talent uit de omgeving. Ook kwamen ongeveer twintig combinaties aan start in de rubriek waarbij de hindernissen een hoogte van 1.40 meter hadden. Naast de spring- en dressuurrubrieken verschenen de tuigpaarden ook in de ring. De tuigpaardenrubrieken zijn ook zeer geliefd in de omgeving en trokken dan ook veel publiek.

Net als de tuigpaarden, zorgde het shownummer ook voor een groot spektakel. Het tweedaagse evenement werd afgesloten met muziek in de tent. De organisatie kijkt tevreden terug: “Mede dankzij de vrijwilligers en de sponsoren is was het Concours Hippique Nieuwleusen ook dit jaar een groot succes!”

Ook voor de leden van de Landelijke Rijvereniging Nieuwleusen was het een groot succes. Veel combinaties zijn in de prijzen gevallen. Voor uitslagen van de wedstrijd en een overzicht van de prijswinnaars van de verloting verwijst Hippisch Nieuwleusen graag naar www.hippischnieuwleusen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.