Home / archiefcentraal / rtl talent academy ook in regio vechtdal

rtl talent academy ook in regio vechtdal

Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 geven ervaren vakdocenten les aan kinderen tussen de 4 en 9 jaar in 36 plaatsen door het hele land. Voor tieners tussen de 10 en 18 jaar is er de RTL Talent Academy. De lesprogramma’s voor beide scholen bestaan uit zang, dans en toneel. Voor de allerjongsten, 4 tot en met 6 jaar, is er Telekids Mini’s. Voor de leerlingen van 7 tot en met 9 jaar de KidsClub.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Zo zijn er gastlessen van musical-sterren en bestaat de mogelijkheid om audities te doen en zelfs mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een musicalvoorstelling.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.telekidsmusicalschool.nl.

Leslocatie:

Drenth Dance Centers

Hoofdvaart 94

7701 JN DEDEMSVAART

Weekprogramma:

Woensdag, 14.00 – 15.00 uur: Mini’s Telekids Musicalschool

Woensdag,15.00 – 16.30 uur: KidsClub Telekids Musicalschool

Donderdag, 16.30 – 18.00 uur: TeensClub 1 RTL Talent Academy

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.