ronald bakker maakt mooiste molenfoto

Als tweede scoorde de foto van Mieke Hellwich het hoogst. Zij legde molen De Lelie in combinatie met de bloementuin van de buurman creatief vast. Derde werd Jolanda Roke met een foto van molen Den Oordt. Alle drie winnaars komen uit Ommen.

De fotowedstrijd is gehouden in het kader van de Ommer Molendag op zaterdag 1 augustus. Deze dag staan de Ommer molens open voor publiek. In verband met het twintigjarig bestaan van de Stichting Ommer Molens komt het Flater Pretorkest om 10.00 uur in actie bij de Besthmenermolen aan de Hammerweg 59a in Ommen. Daar zijn ook alle inzendingen van de fotowedstrijd te bewonderen.

Verder is er een kleine markt en wordt het ouderwetse dorsen gedemonstreerd. Ook bij de molen Den Oordt zijn 1 augustus activiteiten. Er is een aantrekkelijke fietsroute uitgezet vanuit de Ommer molens naar de Vilstersemolen en een wandelroute langs de overige molens in Ommen. Alle vijf molens in de gemeente Ommen zijn die dag geopend tot 16.00 uur. Het complete Ommer Molendag-programma is te vinden op www.molensinommen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.