poll zwanger stop verplicht met roken

De Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) vindt dat zwangere vrouwen moeten worden gedwongen te stoppen met roken, drinken en drugsgebruik. De Raad wil dat er een wet komt om te zorgen dat ongeboren kinderen al vanaf de bevruchting worden beschermd. 57% van de bezoekers van Vechtdal Centraal is het hier mee eens.
Zwangere vrouwen moeten verplicht stoppen met roken.

Eens: 57%

Oneens: 43%

Opening Bissingh
De Ommer Bissingh is dinsdagochtend officieel geopend. Voorzitter Dick Dunnewind en wethouder Ko Scheele luidden op de Markt in Ommen traditiegetrouw de bel. Maar een van de tradities was ook dat dit altijd op maandagavond gebeurde. Wegens bezuinigingen is die traditie dit jaar overboord gegooid. Uit protest luidde Jan Kortman met zijn actiegroep tóch op maandagavond al een Bissinghbel.
De opening van de Ommer Bissingh hoort gewoon op maandagavond.

Eens

Oneens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.