Home / archiefcentraal / poll zwanger stop verplicht met roken

poll zwanger stop verplicht met roken

De Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) vindt dat zwangere vrouwen moeten worden gedwongen te stoppen met roken, drinken en drugsgebruik. De Raad wil dat er een wet komt om te zorgen dat ongeboren kinderen al vanaf de bevruchting worden beschermd. 57% van de bezoekers van Vechtdal Centraal is het hier mee eens.
Zwangere vrouwen moeten verplicht stoppen met roken.

Eens: 57%

Oneens: 43%

Opening Bissingh
De Ommer Bissingh is dinsdagochtend officieel geopend. Voorzitter Dick Dunnewind en wethouder Ko Scheele luidden op de Markt in Ommen traditiegetrouw de bel. Maar een van de tradities was ook dat dit altijd op maandagavond gebeurde. Wegens bezuinigingen is die traditie dit jaar overboord gegooid. Uit protest luidde Jan Kortman met zijn actiegroep tóch op maandagavond al een Bissinghbel.
De opening van de Ommer Bissingh hoort gewoon op maandagavond.

Eens

Oneens

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.