poll opening bissingh gewoon op maandag

De Ommer Bissingh hoort gewoon op maandagavond geopend te worden. Althans, dat vindt 63% van de bezoekers van Vechtdal Centraal. Volgens traditie opende de Bissingh altijd op maandagavond met het luiden van de bel. Dit jaar koos de organisatie ervoor om de openingshandeling te verplaatsen naar dinsdag. Dit tegen het zere been van Jan Kortman en zijn actiegroep, uit protest luidden zij vorige week maandag een alternatieve Bissinghbel.

De opening van de Ommer Bissingh hoort gewoon op maandagavond.

Eens 63%

Oneens 37%

Zomerse feesten

De woensdagen van de Ommer Bissingh vormen sinds jaar en dag de traditionele zomerfeesten van Ommen. In Dalfsen staan de Blauwe Bogen Dagen weer op het programma. Breng jij ook een bezoekje aan een van de twee?

Ik ga zeker een bezoekje brengen aan de Ommer Bissingh / Blauwe Bogen Dagen!

Eens

Oneens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.