Home / archiefcentraal / picknicken met de paarden bij t manegepeerd

picknicken met de paarden bij t manegepeerd

Op zondag 26 juli kunnen bezoekers van ‘t Olde Manegepeerd picknicken met de paarden. De opbrengst gaat naar 45 uitgewerkte manegepaarden die na hun werkzame leven in de manege van hun rust gaan genieten. ‘t Olde Manegepeerd aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte is de 26e geopend vanaf 10.00 uur.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie met wat lekkers klaar, voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Om 11.00 uur gaan 25 paarden picknicken en kunnen de andere 20 paarden worden verwend. Aansluitend geeft Ine Ruijfrok, tussen de paarden in het weiland, uitleg over het contact tussen mens en dier. Om 14.00 uur is er opnieuw de mogelijkheid om van haar uitleg te genieten.

Wie een privéclinic wil kan zich ‘s ochtends opgeven of mailen naar info@manegepeerd.nl. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

Zet het alvast in de agenda. De hele dag door kan je snuffelen tussen de tweedehands spullen. Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met deze mooie dieren en de paarden bijvoorbeeld een lekkere borstelbeurt te geven. Om ze te verwennen is er wat lekkers te koop voor ze. Zelf meenemen mag altijd.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.