pec zwolle in gesprek met royston drenthe

PEC Zwolle versterkt zich mogelijk met een zeer opmerkelijke naam. De club is in gesprek met enkelvoudig Oranje-international Royston Drenthe, zo meldt Voetbal International.

“Wij kregen het signaal dat Royston graag terug naar Nederland wilde”, laat Ron Jans weten aan weekblad. “We hebben contact gehad, maar meer nog niet.”

Het initiatief van de mogelijke transfer ging uit van Drenthe (28). Technisch directeur Gerard Nijkamp loopt nog niet op de zaken vooruit: “Op dit moment is het allemaal nog erg voorbarig. Royston moet sowieso eerst nog wat papierwerk regelen. Officieel staat hij nog steeds onder contract bij Kayseri Erciyesspor. Pas als daar een oplossing voor is, kunnen we verder praten”.

Volgens Nijkamp koos Drenthe bewust voor Zwolle, omdat de Blauwvingers de laatste jaren meerdere spelers een boost hebben gegeven. Die boost kan Drenthe wel gebruiken. In 2007 vertrok ging hij voor een slordige 14 miljoen euro van Feyenoord naar Real Madrid, maar dat werd geen succes. Ook bij Hercules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday en Kayseri Erciyesspor kon de linkshalf niet imponeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.