Home / archiefcentraal / pec wint ook tweede oefenpot eenvoudig

pec wint ook tweede oefenpot eenvoudig

De degradant uit de Zaterdag Topklasse hield niet lang stand. Al na vier minuten opende Mustafa Saymak met een snoekduik de score, waarna Lars Veldwijk en Sheraldo Becker de voorsprong naar 0-3 tilden.

Dat leek ook de ruststand te worden, ware het niet dat Ben Rienstra hands maakte in het eigen strafschopgebied. Erik Rotman, tijdens het seizoen 2007/2008 speler van FC Zwolle, benutte de toegekende penalty.

Na rust deed PEC Zwolle het rustiger aan. Proefspeler Emmanuel Mbende was als enige nog trefzeker. Met een acceptabele 1-4 overwinning stapten de mannen van trainer Ron Jans van het veld.

De wedstrijd tegen Sportclub Genemuiden was voor PEC het laatste oefenduel tegen een amateurclub. Vanaf nu staan de serieuzere tegenstanders op het programma, te beginnen met Dnipro Dnipropetrovsk, komende zaterdag. In Hasselt begint die wedstrijd om 17.00 uur. Verderop in de voorbereiding treft PEC nog Sparta, Derby County, Levante en VVV-Venlo.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.