Home / archiefcentraal / oudjes leren omgaan met de iphone

oudjes leren omgaan met de iphone

De smartphone is al lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De gemiddelde gebruiker kijkt zelfs 221 keer per dag op telefoon, zo onderzocht een Brits marketingbureau. Toch is het niet vanzelfsprekend dat iedereen er zo makkelijk mee omgaat. Daarom geeft Landstede Welzijn Dalfsen vanaf september 2015 weer smartphonecursussen voor senioren.

“Juist voor senioren is het goed een mobiele telefoon bij zich te hebben. Dan is het wel belangrijk dat zij er goed mee om kunnen gaan”, benadrukt Landstede. Enkele bekwame docenten hebben veel werk verzet en een prima handleiding samengesteld.

De cursussen worden gegeven in de Trefkoele+ in Dalfsen en in De Olmen in Nieuwleusen. Er wordt les gegeven in kleine groepjes van vier personen, zodat er voldoende aandacht is voor vragen. De cursus bestaat uit vier tot zes lessen.

Lijkt het jou wat om mee te doen met de cursus? Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Dalfsen, gevestigd in de Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Zij zijn bereikbaar via 088-8508800.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.